Verzenden & retour

Gratis levering
Elke bestelling vanaf €100,00 bezorgen wij gratis in geheel Nederland en België. Voor bestellingen daaronder vragen wij u een bescheiden bijdrage in de transportkosten van slechts € 5,74 (6,95 incl. BTW).  Uw bestelling wordt afgehandeld en verzonden door onze vestiging in Schijndel (NL). Indien u (chemische) vloeistoffen besteld met een totaalgewicht van 20 Kg of meer dan leveren wij met onze eigen servicewagens vanuit een van onze regio vestigingen en maken dan een afspraak voor de dag en tijd van levering. HYSCON levert uitsluitend aan zakelijke gebruikers. Iedere order wordt daarom beschouwd als een zakelijke levering waarop de wet verkoop op afstand niet van toepassing is. 
 

Leveringstermijn
Voor Nederland bedraagt de leveringstermijn ongeveer 1 à 2 werkdagen, voor België 2 à 3 werkdagen. U ontvangt bericht zodra de zending onderweg is. Contacteer ons indien u 4 dagen na verzending uw pakket nog niet hebt uitgereikt gekregen. Indien u niet aanwezig bent op het moment van aanbieden van de order dan wordt een bericht hiervan bij u achtergelaten met instructies om uw pakket alsnog in bezit te krijgen. Indien u geen verdere actie onderneemt of het pakket weigert zullen tenminste de verzendkosten en de kosten van retourzending in rekening worden gebracht. 


Garantie
HYSCON officieel importeur van vele gerenommeerde merken op het gebied van hygiene. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een product ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Op alle producten die wij aanbieden is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. Dit betekent dat op alle producten minimaal 1 jaar garantie van toepassing is. In enkele gevallen heeft u zelfs recht op 2 of 3 jaar garantie. De volgende producten zijn uitgesloten voor retour: verbruiksmaterialen.

Retourneren 
Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop, dan kunt u deze producten in overleg ruilen. Het is wel van belang dat het product compleet en niet beschadigd is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die beschadigd zijn of zijn gebruikt komen niet voor ruilen of restitutiein aanmerking. De bestelling dient in de originele verpakking retour gestuurd te worden binnen veertien dagen. De kosten voor het opsturen van een artikel en onze verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. De volgende producten zijn uitgesloten voor retour: verbruiksmaterialen. Nadat u uw order heeft geplaatst is annuleren enkel mogelijk indien u direct telefonisch contact met ons opneemt nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen. Het niet betalen van de factuur leidt niet tot annulering van de order.